Доставка

Поръчка на стока или снимки.

1. За да се направи поръчка до електронния магазин, Потребителят трябва да посочи:

- валиден адрес на своя електронна поща (e-mail);

- вярно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;

- вярно попълнени данни за контакт – две имена, телефон.

2. Поръчката се активира, т.е. заявява се до електронния магазин, чрез натискане на бутона „Потвърди”, който се появява след като първо е избран поне един продукт чрез бутона „Купи”.

3. В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, консултантът уведомява Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана.

4. Поръчки в електронния магазин на "Фото Виктория" - www.photovictoria-bg.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Срокът за изработка е 4 (четири) работни дни без доставка.


Доставка

1. След като във "Фото Виктория" - www.photovictoria-bg.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва Вашата поръчка. Всички поръчки задължително се потвърждават по-телефона, непотвърдени поръчки по телефон не се изпълняват. Потребителят ще получи потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка. Не може да имате никакви претенции относно неизпълнение на поръчка за снимки, ако не сте получили потвърждение, на електронната си поща или по -телефона, че поръчката е приета успешно в системата на "Фото Виктория".

2. Доставка се прави само след потвърждение по телефон за успешно приета поръчка.

3. Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма Еконт и Спиди като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа. Моля в коментара към поръчката да упоменете кой доставчик предпочитате и съответния офис

4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Еконт или Спиди в съответния град.

5. Цените за доставка варират в зависимост от това дали желаете поръчаната от вас стока да е до офис на Еконт / Спиди или точен адрес.

5.1 Стандартна цена за доставка на пощенска пратка до офис на Еконт - 6.50 лв.

5.2 Стандартна цена за доставка до адрес на клиента с Еконт - 10.80 лв.

5.4 Стандартна цена за доставка до офис на Спиди - 5,00 лв.

5.5 Стандартна цена за доставка до адрес на клиента със Спиди - 6.80 лв.

6. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Еконт да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Начин на плащане

1. Заплащане на поръчаната стока при доставка на адрес или офис се извършва с "Наложен платеж" - плащане в брой на куриера при доставката.

2. Заплащане при получаване в офиса на "Фото Виктория" - плащане в брой при получаване на поръчката във фото студиото.